Uusi vuosi avataan tuplaviikonlopulla

6.1.2018

Tänään kotona vastassa KOOVEE II ja huomenna bussi vie Mäntän maisemiin.

Kinkut on syöty ja viimeisetkin lahjapaketit alkavat olemaan revitty auki. Nyt onkin hyvä aika jatkaa pelejä Rautaliigassa ja tulla katsomaan mitä uusia varusteita se pukki on tuonut pojille. Dingoilla on edessä kahden ottelun viikonloppu. Edessä on monessakin mielessä kutkuttava kevät. Kahdeksan parasta joukkuetta etenee pudotuspeleihin ja Hämeen-lohkossa pelataan pudotuspelit paras kolmesta –systeemillä. Dingot majailevat tällä hetkellä viidentenä ja silmissä siintää vahvasti yläpuolella majaileva Uplakers, joka on neljäntenä. Neljäs sija takaisi ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle kotiedun. Lopulliset sijoitukset runkosarjassa ovat selvillä helmikuun puolivälissä. Nyt kuitenkin suunnataan tiukasti katseet tulevaan viikonloppuun.

 

Uusi vuosi käyntiin kotona

Tämänpäiväinen vastustaja on Dingoille tuttu. KOOVEE II on kohdattu kahdesti tällä kaudella. Kauden avausottelu oli juuri kyseistä joukkuetta vastaan, ja silloin pisteet jäivät Nastolaan lukemin 6-3. Vieraissa oli jälleen kotijoukkueen vuoro juhlia, valitettavasti. Silloin KOOVEE vei pisteet lukemin 4-2. Kauden viimeinen keskinäinen kohtaaminen onkin hyvä päättää juuri Pajulahdessa.

 

Bussi alle ja kohti Mänttää

Huomenna matka jatkuu KPK:n vieraaksi Mänttään. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Molemmilla kerroilla Dingot ovat poistuneet voittajana kaukalosta. Vieraissa mentiin viimeksi pitkän kaavan kautta, kun oli Jesse Näverin kunnia hiljentää yli 300:päinen Mäntän hornankattila. Kotona kuskista ei jäänyt epäselvyyttä. Dingot vei, vastustaja vikisi. Lopputulos Pajulahden valotaululla tuolloin 5-1.

 

 

Tänään KOOVEE II vastassa klo: 19.00 alkaen – Liput 5e