Kop Kop - Joulukuu

2.12.2017

Tänään kotona vastassa HiHo. Edellinen joukkueiden keskinäinen vääntö päättyi Dingojen 2-5 voittoon.

Aamulla sängystä varovasti nousten ja ikkunan verhoa varovasti raottaen sitä näkyy, siellä se on. Hieraisen vielä viimeiset rähmät pois silmistä ja olen entistä vakuuttuneempi. Kyllä. Nyt on joulukuu ja maassa on lunta. Lumen lisäksi monelle duunarille joulukuu tarjoilee vuoden ’’työpaikan sykähdyttävimmän hetken’’ kun eletään pikkujoulu aikaa. Oli vuosi mennyt miten tahansa tähän mennessä, tämä on se kuuluista näytönpaikka. Seuraavan vuoden jaksaa aamusta toiseen pumpata itsensä täyteen elämän elixiriä, kun tiedossa on jo seuraavat PIKKUJOULUT. Mutta niin, nyt itse asiaan. Höpinät sikseen.

Dingot kellistivät viime viikonloppuna kotijäällä sarjakärki K-Ahman 7-6 jatkoajalla. Se oli massiivinen ja maaginen suoritus. Tosin kotijoukkue johti ottelua jo 6-0, mutta se on mennyttä ja Jutilaa lainatakseni ’’mennää eteepäi’’ Tänään kotiottelut jatkuvat siis klo 16.30, kun vastaan tulee HiHo. Hiki Hockey, kuinka nerokasta. Hikiset kiekkomiehet. Hiki tai ei, tänään luvassa on varmasti maalirikas ottelu Dingojen kotiareenalla. Liput taskuun vitosella ja reilusti joulumieltä. Ensi viikolla pudotellaan muutama siirtouutinen ja eiköhän viimeistään siinä vaiheessa Jatkoajan-keskustelupalstakin herää.

Ja ainiin. Tänään kokoonpanoon tekee paluun Anssi Mertaranta. Harjoitusten perusteella odotettavissa voi olla ihan mitä vain, eli mikään ei ole muuttunut. Edellisestä ottelusta on vierähtänyt tovi, kun helmikuussa polvi sanoi sopimuksen irti ja siitä asti on tähän päivään asti tehty pelkkää yläpunttia. Jälleen on lupa tanssia.

 

NÄHDÄÄN HALLILLA !