Kahden verroin juhlaa

12.11.2017 klo 16:30

Tulevana sunnuntaina on kahden juhlan paikka, kun Dingojen pelipäivän lisäksi vietetään isänpäivää.

Edellisestä postauksesta ja terävästä kynän kärjestä on kulunut jo muutama viikko, joten nyt on mitä mainioin aika jälleen nostaa kissa pöydälle ja ynnäillä missä mennään.

Palataan hetkeksi muutaman viikon takaiseen paikallisderbyyn, kun hollolalaiset tulivat vierailulle Pajulahteen. Siitä tosin ei kauheasti jäänyt kerrottavaa. Punalampun polttimot olivat lähinnä vaarassa, kun Giants oli lopulta parempi maalein 1-11. 

Viime viikonloppu ei tuonut täytettä Dingojen pistesarakkeeseen, kun molemmat vierasottelut Uplakersia ja KOOVEE:ta vastaan päättyivät 4-2 tappioon. Klassisen kliseisesti voikin todeta näistä kahdesta ottelusta ''oltais ansaittu enemmän'' tämän kliseen jälkeen on hyvä siirtyä eteenpäin, tai kuten Juti sanois: ''mennään eteenpäin ja näin'' 

Kesken kauden Dingopaitaan hypännyt Joona Hiltunen on ollut mielissään paluusta takaisin tuttuihin maisemiin. Tosin jo kauden toisessa ottelussa mies kevyin tanssiaskelin lunasti itselleen yhden ottelun pelikiellon. Pelikiellon mies lusi paikallisderbyssä. 

- Kivahan tänne on palata.Paljon samoja vanhoja naamoja, kun viime visiitillä. Jääkiekko on taas ihan mukavaa, Hiltunen pohtii. 

Pajulahteen vierailulle saapuu Mäntästä KPK sunnuntaina. Dingot löytyvät runkosarjan sijalta 5. Vastaava sijoitus vierasjoukkueella on seitsemäs. Ja ettei pääse unohtamaan, niin kertaalleenhan joukkueet jo ovat kohdanneet tällä kaudella. Silloin oltiin onnistuneesti vieraissa varkaissa, kun Jesse Näveri pysäytti jatkoajalla kellot ja Mäntän pimenevässä illassa komeili tulostaululla 4-5 lukemat.

- Sunnuntain peli itselle ensimmäinen kotivääntö tälle kaudelle. Tasanen peli varmasti luvassa, Hiltunen päättää. 

Sunnuntaina kiekkojännärin lisäksi juhlitaan isänpäivää. Ah, mikä ihana syy tulla isommallakin porukalla viettämään mukavaa iltapäivää Pajulahteen.

 

Nähdään hallilla – Kiekko jäähän klo: 16.30